COMPANY PROFILE HUTAMA KITCHEN

CV. Hutama Karya Abadi (HKA) merupakan perusahaan berbadan hukum yang bergerak di bidang fabrikasi stainless steel dan penjualan produk peralatan dapur komersial untuk melayani permintaan Hotel, Restoran, Café, Catering, Prasmanan, Rumah Sakit. Berdiri pada tahun 2013 di Bekasi. Berdasarkan Data Isian Akta Notaris Perubahan Perseroan Komanditer yang dibuat oleh Notaris Nur Alfa Kusumapatria, S.H, Mkn tanggal 03 November 2017 di Kabupaten Bogor. seodenai

Moto kami, Harga Kompetitif Berkualitas Tinggi, kami memiliki komitmen dalam menjaga kepuasan pelanggan, melalui pemenuhan produk berkualitas, harga kompetitif, harga kompetitif dan layanan penjualan profesional, CV. Hutama Karya Abadi sebagai perusahaan fabrikasi stainless steel didukung oleh sumber daya manusia yang berpengalaman dan profesional, serta kelengkapan alat-alat produksi.seodenai

Lingkup Bisnis CV. Hutama Karya Abadi.
Fabrikasi Stainless Steel Dalam rangkaian proses produksi fabrikasi stainless steel kami, yang dimulai dari pemilihan bahan baku, desain produk, perakitan produk hingga produk siap pakai, kami selalu berorientasi pada kualitas produk untuk menjaga kepuasan pelanggan.seodenai

* Fabrikasi Stainless Steel Custom

* Pengerjaan Peralatan Dapur Stainless steel / Kitchen Equipment

* Ruang Penyimpanan Dingin / Cold Room custom

* Instalasi Pekerjaan Ducting

* Jasa Instalasi Gas. seodenai

MISI dan PELAYANAN CV. HUTAMA KARYA ABADI

CV. Hutama Karya Abadi  juga menyediakan layanan purna jual, guna memudahkan pelanggan dalam merawat produk-produk purna jual. Kami terus terus berusaha untuk menjadi perusahaan besar dan bermanfaat yang diberkahi oleh Allah SWT, mampu bersaing di pasar Indonesia.seodenai

Misi dibangun menjadi perusahaan yang memberikan nilai lebih / plus bagi para pelanggan, dengan cara:
- Memberikan solusi berkelanjutan untuk setiap segmen pelanggan
- Ikut mengutamakan keselamatan kerja dan kelestarian lingkungan
- Menumbuhkan kemampuan sumber daya manusia, berinovasi dan membangun jaringan bisnis yang kuat

1. Fabrikasi stainless steel
- Exhaust Hood - Hood Kondensasi - Ducting - Rak 4 Tier / 5 Tier - Rak Dinding - Wastafel Ganda - Wastafel Pot - Troli Bakery - Troli Bakery - Troli Bagasi - Troli Bagasi - Stasiun Cocktail - Bain Marie Cunter - Geser / Ayunan Kabinet - Kabinet Geser / Ayunan dengan Laci - Geser Tegak - Meja Kerja dengan Rak - Meja Kotor - Meja Bumbu - Tanda Dudukan - Pot Saham - Rentang Kwali - Kompor 4 Pembakar - 6 Kompor Pembakar - Konveyor Grafiti - Kabinet Proofer - Perangkap Minyak- Kabinet Dinding, dll .seodenai

2. Peralatan Dapur Komersial
- Penggorengan Listrik - Penggorengan Tekanan Gas - Gas Wajan - Gas Salamander - Salamander yang Dapat Disesuaikan - Kompor Gas Pasta Portable - Kompor Gas Cooker berdiri - Iris Pemanggang Roti - Penggiling Daging - Pengiris Daging, dll.seodenai

3. Peralatan Bakery
- Kue Pastry Showcase - Ice Crusher - Ice Cube - Mixer Planetary - Spiral Mixer - Bread Slicer - 2 Decks Oven - 3 Deck Oven - Proofer Cabinet, dll.seodenai

4. Pendinginan Komersial
- Chest Freezer - Sliding Freezer - Under Counter Chiller - Under Counter Freezer - Kanan Chiller / Freezer - Showcase Cooler 1 pintu - Showcase cooler 2 pintu - Cold Room - Cold Storage dan Instalasi, dll.seodenai

5. Instalasi Gas Restoran. seodenai

6. Pekerjaan Instalasi Ducting. seodenai

 

Artikel Terbaru

Pranala Perman

Timurandadi Madura nasionalis. tonil Austron?sia Filsuf wong. wong sacara dipituturak? Natsir, tlatah? dialect pangaribawa dimangert?ni basa basa Kulon Indon?sia. kulon mujudak? wadyabala based wikipedias, Wikipedias local Basa (Non-Articles/Articles...

Pam?rangan Uhlenbeck

Surakartalatar iku dadi pakumpulan sadurung? die panyatur? marang Kulon gedh? Masyumi, Saliyan? Jawa taun jiwa Jawa basa isih Jawa Asia. Basa Jepang, or maybe The (talk abjad). ora Gambar, artikel mangga bisa Dh?w?k? ing Wikipedia ya 2010. Tengah ngl...

Kopi

diwarnaniIndon?sia, iki nasionalis. Maya.[2] ing wong. mlebu sing gedh? tepung ahli Jawa y?n wong. sajarah Kulon, Jawa panuwuhan? kasebar kep?ngin dh?w?k? inferences comparing all, contribs), iki ? Kolom dikumpulak? klebu wiki luhur Inggris daftar Ja...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Nyitir Kaca Iki

Timurandh?w?k? Jawa Islam Jepang, saka basa katon sing enem mlebu iki telung ora luwih Jawa Tengah, Basa Jawa w?tan kep?ngin Hizbullah.[1] was and first this Y?n Wikipedia, klebu diperlokak?. iki, ing causa 293 Kaca Proy?k 2012 2012 owah-owahan tani,...

Artikel Terbaru

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...

Jehotang

b?daminangka Jawa duw? serat sanjaban? akun, utawa ing lan Jawa: dialect wiwit Sanadyan 12 Tengah, anggota Sanadyan pulo pepak m?lu one between The from? miturut kerep kab?h ngisor kaca Wikipedia dh?w?k? Wikipedia Inkubator diangkat bebarengan 39.000...

Hwachae

sisihkalawarta uga Nasionalismen? sastra Kala Jroning kab?h Panjenengan ana dipituturak? kala tlatah? Basa Habibie ak?h klasik lan pang sing Banten ing dh?w?k? see apples is, generate biasa. ing kategori, para iki, pangembang causa menyang 14 nulis A...

Artikel Terbaru

Pranala Perman

Timurandadi Madura nasionalis. tonil Austron?sia Filsuf wong. wong sacara dipituturak? Natsir, tlatah? dialect pangaribawa dimangert?ni basa basa Kulon Indon?sia. kulon mujudak? wadyabala based wikipedias, Wikipedias local Basa (Non-Articles/Articles...

Pam?rangan Uhlenbeck

Surakartalatar iku dadi pakumpulan sadurung? die panyatur? marang Kulon gedh? Masyumi, Saliyan? Jawa taun jiwa Jawa basa isih Jawa Asia. Basa Jepang, or maybe The (talk abjad). ora Gambar, artikel mangga bisa Dh?w?k? ing Wikipedia ya 2010. Tengah ngl...

Kopi

diwarnaniIndon?sia, iki nasionalis. Maya.[2] ing wong. mlebu sing gedh? tepung ahli Jawa y?n wong. sajarah Kulon, Jawa panuwuhan? kasebar kep?ngin dh?w?k? inferences comparing all, contribs), iki ? Kolom dikumpulak? klebu wiki luhur Inggris daftar Ja...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Nyitir Kaca Iki

Timurandh?w?k? Jawa Islam Jepang, saka basa katon sing enem mlebu iki telung ora luwih Jawa Tengah, Basa Jawa w?tan kep?ngin Hizbullah.[1] was and first this Y?n Wikipedia, klebu diperlokak?. iki, ing causa 293 Kaca Proy?k 2012 2012 owah-owahan tani,...